Joburi Euromaster Business Services – ce cautam?

Te motiveaza posibilitatea de a face diferenta intr-un mediu performant si competitiv? Doresti sa iti desfasori activitatea intr-un mediu cu adevarat multicultural, in care sunt apreciate si promovate diversitatea si competenta?

Sinceritatea si integritatea sunt calitati esentiale pentru angajatii din echipa noastra si fac parte integranta din toate joburile disponibile in Euromaster Business Services. Mai mult, suntem increzatori ca proactivitatea, flexibilitatea si creativitatea sunt caracteristici mandatorii pentru succesul nostru, fapt pentru care ne bucuram sa le regasim  la candidatii care isi doresc sa aplice la posturile disponibile in Euromaster Business Services.

Daca aceste valori se regasesc si in mindset-ul tau, atunci acesta este locul pentru tine si pentru cariera ta!

Integritate

Atunci cand iti desfasori activitatea cu integritate, vei actiona intr-o maniera altruista, impartiala si sincera. Membrii echipei Euromaster Business Services integreaza valorile companiei atat in comportamentcat si in activitatea profesionala zilnica. Integritatea sustine profesionalismul si estecoloana vertebrala a eficientei.

Profesionalism

Profesionalismul este definit de maniera de lucru dedicata, constiincioasa si eficienta. De asemenea, indiferent ca este vorba de obiective propuse, rezultate obtinute sau deadline-uri, un adevarat profesionist va demonstra competenta in zona lui de activitate.

Oferta de posturi disponibile Euromaster Business Services vine si cu cateva cerinte din punct de vedere al abilitatilor si competentelor viitorilor oameni din echipa!

Iata care sunt acestea!

Lucrul in echipa

La EBS, lucrul in echipa este esential. Stabilim obiective comune si punem umarul impreuna la indeplinirea lor. Tocmai de aceea, membrii echipelor din cadrul Euromaster Business Services stiu sa aprecieze experienta si ideile celorlalti, reusind sa invete ceva nou din fiecare situatie.

Atentia la nevoile clientului

Indiferent de proiectul in care esti implicat ca membru al echipei EBS, atentia trebuie sa fie intotdeauna la oferirea celui mai bun rezultat pentru client. Relatiile cu adevarat productive sunt cele bazate pe incredere si respect. Daca stii sa asculti nevoile clientului si reusesti intotdeauna sa gasesti rezolvarea corecta, cauta job-ul care ti se potriveste in lista cu posturi disponibile din cadrul   Business Services!