Angajari Euromaster Business Services – de ce sa te alaturi echipei si sa lucram impreuna

Flexibilitate

Vei avea siguranta ca intri intr-un mediu profesional in care onestitatea si transparenta sunt valori impartasite de toti membrii echipei, fiind respectate in orice activitate. In acelasi timp, suntem deschisi si dornici sa ne ajutam unii pe ceilalti din toate punctele de vedere. Stim ca lucrurile cu adevarat valoroase se obtin prin sustinere si prin crearea unui mediu prietenos, bazat pe respect reciproc si flexibilitate. De aceea, procesul de recrutare si   Business Services valorizeaza persoanele deschise si profesionistii responsabili.

Evoluţie

Dorinta noastra este ca toti membrii echipei noastre sa poata evolua atat in plan personal, cat si in plan profesional. Sustinem dezvoltarea oamenilor nostri inca de la inceput, asadar politica de angajari Euromaster Business Services este dezvoltata pentru a recunoaste si a aprecia experienta, competenta, precum si calitatile umane. Valorificam punctele forte ale membrilor echipei si tinem intotdeauna cont de necesitatile clientilor. Astfel, fiecare om din echipa EBS stie cat de important este pentru companie si pentru clienti.

Beneficii

In dezvoltarea politicii de angajari Euromaster Business Services au contat foarte mult beneficiile extrasalariale. Ne pasa de oamenii din echipa atat pe parcursul programului de lucru, cat si in restul timpului. Bunastarea ta si a celor dragi tie sunt elemente pe care le avem permanent in vedere, asadar pachetul de beneficii este dezvoltat in mod corespunzator. Inca din primele zile de lucru, vrem sa te simti binevenit si sa te bucuri ca faci parte dintr-un colectiv unit, entuziast si dornic sa faca diferenta.

Interviuri Euromaster Business Services – care sunt oamenii perfecti pentru echipa noastra

Oamenii pe care ii cautam in procesul de recrutare si selectati pentru interviuri pentrul   Business Services trebuie sa se plieze atat pe necesitatile profesionale ale companiei, cat si pe valorile si principiile dupa care se ghideaza echipa. Descopera calitatile pe care le urmarim!

w

Abilitati de comunicare

Comunicarea este o strada cu doua sensuri, asadar punem valoare atat pe abilitatile tale de a exprima verbal si in scris ideile, cat si de a asculta, intelege si interpreta notiuni noi. Precizia si concizia in comunicare sunt foarte apreciate in cadrul echipei, motiv pentru care le evaluam si in cadrul seriilor de interviuri. Euromaster Business Services asigura o comunicare excelenta cu clientii, iar la baza acestei comunicari stau intotdeauna oamenii.

Sinceritate

Atat pe parcursul activitatii profesionale, cat si in cadrul interviurilor de recrutare  Business Services pune accent pe sinceritate. Vom comunica in mod transparent toate conditiile de lucru si asteptam aceeasi sinceritate si din partea candidatilor si angajatilor.

Z
N

Loialitate

Onestitatea si loialitatea sunt fundamentul oricarei relatii durabile, motiv pentru care punem mare pret pe aceste trasaturi de caracter. Atunci cand reusesti sa dovedesti ca esti implicat activ in succesul companiei, vei deveni un membru de baza al echipei.

Lucrul in echipa

Abilitatea de a lucra eficient si armonios in echipa este un punct forte pe care il cautam in fiecare viitor angajat pe parcursul procesului de recrutare si in cadrul interviurilor.  Business Services ofera un cadru modern si deschis, insa colaborarea depinde foarte mult de calitatile oamenilor din echipa.

;

Flexibilitate

Abilitatile de adaptare pe care le ai sunt foarte importante pentru noi. Astfel, cautam oameni deschisi la noi provocari si ingeniosi in rezolvarea problemelor de orice natura. De altfel, membrii echipei noastre ofera in mod constant noi solutii pentru imbunatatirea si optimizarea proceselor si a serviciilor pe care le oferim partenerilor si clientilor nostri.

Dorinta de a invata

Punem la dispozitia echipei toate instrumentele si sesiunile de training necesare, asadar nu trebuie decat sa vii cu dorinta de a invata lucruri noi. Deschiderea pentru invatarea si perfectionarea continue este una dintre cele mai apreciate calitati in prezent, asadar te vom sprijini cu drag in tot acest proces.

b

Incredere in fortele proprii

In procesul de selectie a noilor angajati  Business Services alege intotdeauna oameni increzatori si stapani pe cunostintele pe care le au. Daca stii ce vrei, ai incredere in tine si ai o atitudine prietenoasa, vei deveni un membru deosebit de valoros al echipei noastre.