Despre noi – unde lucram si cariere

Cine suntem?

Euromaster Group este o rețea europeană deținută de Michelin Group, care oferă servicii pentru anvelope și de întreținere rapidă a vehiculelor ușoare pentru clienti de tip retail si business. Fondata in 1991, compania are peste 10.000 de angajati in 17 tari europene.

Lansat in 2015, EBS (Euromaster Business Services) este centrul de servicii partajate al Euromaster Group. Centrul EBS ofera servicii de contabilitate, controlling, business intelligence, supply chain, data management, servicii de control intern si suport IT&SAP pentru toate entitatile Euromaster.

 

EBS conduce directia de digitalizare si procesele de business pentru serviciile de back-office din Euromaster Group.

Scopul nostru este sa facem diferenta, motiv pentru care ne concentram permanent asupra rezultatelor livrate. Stim ca pentru asta avem nevoie de oameni deschisi, dornici sa se dezvolte permanent, care sa creada in puterea echipei, in ei insisi si in noi. Din perspectiva unei cariere, Euromaster Business Services este locul perfect in care sa te dezvolti!

 

Viziune

Centrul de excelenta al inovatiei in servicii de suport pentru afaceri, prin oameni foarte implicati si motivati.

Misiune

Proiectarea și oferirea de soluții de suport pentru afaceri eficiente și de cea mai înaltă calitate, pentru centrele de service și clienții Euromaster.

Unde lucram – Euromaster Business Services – Sediu si cultura organizationala

Sediul nostru este in partea de nord a Bucurestiului, in Global City Business Park, un proiect modern dezvoltat in jurul calitatii si functionalitatii spatiilor profesionale. Astfel, fiecare membru al echipei se bucura de cele mai moderne si confortabile conditii de lucru. Cu toate acestea, stim ca mediul in care ne desfasuram activitatea nu depinde numai de tehnologie, accesibilitate si confort. Construirea unei cariere in Euromaster Business Services este nu numai scopul tau, ci si scopul nostru, astfel incat iti vom oferi toate conditiile de care ai nevoie pentru a progresa.

Cultura organizationala are un impact decisiv asupra succesului si satisfactiei membrilor echipei, precum si asupra rezultatelor companiei  Business Services este care priveste catre viitor, motiv pentru care punem accent atat pe crearea unui mediu de lucru competitiv, cat si pe alcatuirea si cresterea unei echipe de oameni implicati. Astfel, una dintre prioritatile noastre este retentia personalului.

Ce oferim fiecarui membru al echipei noastre?

  • Un pachet de beneficii competitiv care sa faca diferenta atat din punct de vedere profesional, cat si din perspectiva personala
  • Recunoasterea meritelor si oferirea posibilitatilor de dezvoltare profesionala
  • Incurajarea echilibrului dintre viata personala si cea profesionala
  • O comunicare sincera si eficienta, bazata pe valoarea feedback-ului
  • Identificarea valorilor comune echipei si crearea unei viziuni unitare